19. maj 2021 | Erling Schiøtz

Forhånds undersøgelse om interesse for en tur til Alicante Oktober 2021

KÆRE ALLE GLADE SENIORCLUB GOLFERE I SIMONS GOLF.

SOM TIDLIGERE ANNONCEFRET (JF. VORES SPILLEPLAN) ER DER INDLAGT EN TUR TIL ALICANTE (GOLF HOTEL) SIDST I OKTOBER 2021. CORONA-SITUATIONEN HAR NATURLIGVIS MEDVIRKET TIL STOR USIKKERHED OM DER VIL VÆRE MULIGT AT ARRANGERE EN REJSE I ÅR.

HELDIGVIS ER DET MEGET DER TYDER PÅ, AT VI HAR LAGT DET VÆRSTE AF PANDEMIEN BAG OS. MYNDIGHEDERNE HAR NYLIG IGEN LEMPET RESTRIKTIONER OG DET SER UD TIL, AT VI I LØBET AF DE KOMMENDE MÅNEDER KAN IMØDESE ET SAMFUND SOM BLIVER HELT ÅBENT IGEN – DET HÅBER VI ALLE.

SPANIEN HAR, SOM VI VED, VÆRET VÆLDIG HÅRDT RAMT, MEN NU GÅR DET HELDIGVIS OGSÅ BEDRE HER.

DERFOR, KÆRE SENIOR MEDSPILLERE, SER DET NU LYST UD MHT AT KUNNE GENNEMFØRE EN SENIORTUR TIL ALICANTE I ÅR.

JEG KAN OPLYSE, AT HOTELVÆRELSER ER PRE BOOKET, TEE TIMES ER PRE BOOKET. JEG SAVNER BLOT EN STØRRE SIKKERHED MHT FLYRUTER. DET HÅBER JEG KOMMER PÅ PLADS I LØBET AF KORT TID.

REJSEN ER PLANLAGT TIL AT INKLUDERE 5 OVERNATNINGER, 4 RUNDER GOLF MED ANKOMST ALICANTE SØNDAG DEN 24. OKTOBER OG RETUR CPH FREDAG DEN 29. OKTOBER MED ET MAX DELTAGERANTAL PÅ 20. PRISMÆSSIGT VIL ET SÅDANT OPHOLD INKL. MORGENMAD OG 4X GOLF I DELT BUGGIE KOSTE CA. KR. 5-6.000 PR PERSON I STANDARD VÆRELSE MED UDSIGT TIL GOLFBANE, MEN EX FLY.

FOR AT KUNNE VURDERE OM INTERESSEN BLANDT JER MEDLEMMER ER TIL STEDE FOR AT GENNEMFØRE DENNE TILTÆNKTE ”UDFLUGT” I ÅR, VIL JEG GERNE BEDE INTERESSEREDE OM AT TILKENDEGIVE DETTE VED AT TILMELDE JER UNDER ARRANGEMENTER, GERNE SENEST DEN 7. JUNI..

BEMÆRK, DER ER IKKE TALE OM NOGEN BINDENDE TILMELDING, BLOT EN TILKENDEGIVELSE.

ENDELIG TILMELDING FORVENTES OPSLÅET PÅ VORES HJEMMESIDE OM KORT TID.

JEG GLÆDER MIG TIL JERES RESPONS.

VENLIG HILSEN,

ERLING

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Seniorklubben, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu