14. maj 2019 | Erling Schiøtz

Referat af matchen mandag den 13. maj 2019

Referat fra Greensome parmatchen mandag den 13. maj 2019

Det er jo naturligvis enhver turneringsleders fornemme opgave at sørge for godt vejr til vores mandagsmatcher. Denne mandag var ingen undtagelse. Bortset fra nogle friske vindpust og en lettere kølig ”brise”, skinnede solen fra en næsten skyfri himmel.

Banen stod i flot stand og 24 glade, engagerede seniorgolfere havde tilmeldt sig dagens Greensome parturnering som blev spillet på sløjferne AB.

Efteranmeldt var også Ole Persson med undertegnede som makker,

Alle par kæmpede bravt for at få bolden i hul på færrest mulige antal slag, og som altid i golf var der nogle der ramte dagen bedre end andre.

 

Vinder blev Klaus Rygaard og makker Poul Erik Skindballe som opnåede 37 points ud i fra et samlet spille handicap med 20 tildelte slag.

På 2. plads med 36 points kom Henning Kristiansen og Per Skougaard Jespersen med et samlet spille handicap med 27 tildelte slag.

På 3. plads kom Ole Persson og undertegnede, også med 36 points ud i fra et samlet spillehandicap med 15 tildelte slag, men med dårligere score på de sidste 9 huller.

PS: Ole og undertegnede er blevet enige om at afgive vores placering fordi vi spillede uden markør, dvs. vi spillede alene i en 2 bold.

Derfor går 3. pladsen til Lone Bansholt og Henrik Staufeldt med 35 points ud i fra et spillehandicap med 19 tildelte slag.

Tillykke til vinder og runner ups.

 

I matchen indgik også tættest på pinden på alle par 3 huller på for og bag-9,

Specielt på A6 var der flere der lå ganske tæt på pinden med Karin Gade med 2,65 m fra flaget. Men det var desværre ikke tilstrækkeligt. Henrik Staufeldt kom tættest med 2.12 m fra flaget.

På hul B5 var det kun selvsamme Henrik som lykkedes med at placere bolden tæt på, nemlig med 3,05 m fra flaget.

På de øvrige par 3 huller var der ingen som kom tæt på.

Tillykke til Henrik.

Matchleder takker alle for indsatsen og for nok en dejlig dag på vores skønne bane.

MVH ERLING

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Seniorklubben, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu