5. november 2019 | Ole Meldgaard

Generalforsamlingsmatchen mandag d. 4. nov. 2019

Referat af Generalforsamlingsmatch den 4/11 2019.

26 friske seniorer stillede op til matchen, lidt betænkelige ved temperatur, vind og udsigt til regn. Men der var ingen grund ti bekymring, alle kom rundt i rask tempo, røde kinder og tørvejr, men på en meget våd A-sløjfe. 

Undskyldningerne står jo i kø, når resultaterne ikke helt svarer til vores egne forhåbninger. Så det var nok kulden, vinden eller tempoet, som var skyld i den totale gennemsnitsscore på kun 10 point på 9 huller.

Vi spillede i to rækker med 13 deltagere i hver og følgende resultater:

A Rækken:

Vinder med 19p blev Erling Schiøtz. Jørn Lindgaard blev nr. 2 med 15p og bedre handicap end Per Skovgaard Jespersen, som også fik 15p.

B Rækken:

Et meget tæt opløb med 11p til de tre bedste spillere. Rækkefølgen skulle derfor afgøres efter laveste handicap og da to spillere havde samme handicap, måtte scoren på de sidste 6 huller også inddrages, hvilket skabte noget forvirring hos matchlederen!

Vinderen med det laveste handicap blev Torben Niclasen, Susanne Anker-Petersen blev nr. 2 med bedste score på de sidste 6 huller og tredjepladsen gik til Elsebeth Borch.

Kun 1 spiller havde registreret nærmest flaget på et af de to par 3 huller. Torben Niclasen var kun 2.07 meter fra flaget på hul A 2.

De aktuelle vanskeligheder med driften af Lakeside ramte igen Seniorklubben. Denne gang med 90 min forsinkelse af maden og igen en ikke tilfredsstillende kvalitet. Hvis ikke disse problemer med sikkerhed kan løses til den kommende JULEMATCH, vil frokosten blive flyttet til en anden restaurant.

Hilsen 

Ole – matchleder

 

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Seniorklubben, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu