29. oktober 2019 | Elsebeth Borch

Efterårs/vintermatchen den 28. okt. 2019

Referat af efterårs/vinter matchen d. 28. okt. 2019

Det var en fantastisk smuk efterårs dag med ingen vind og 11 grader. Solen varmede dejligt, men pludseligt kom der en lille byge med bitte små hagl. Solen kom frem igen, så vi sluttede dagen i et dejligt vejr.

De få spillere, som var samlet efter matchen for at hygge, snakkede om, hvordan man kunne se i GolfBox om det var 9-huls spillere eller 18-huls spillere. Det bliver nok svært, men som altid prøv at tage de sidste tider.

Generelt, hvis vi skal have mere socialt samvær om mandagen, så skal vi måske prøve at samle vores tider. F.eks. kunne man sige at vi bugger mellem kl. 11 og kl. 12, flere spillere er vi ikke, så det skulle der være plads til.

Også set i lyset af at, hvis der er lidt frost, så åbner banen måske senere.

Blot et forslag.

Denne dejlige mandag havde 19 spillere meldt sig på golfbox. Dog blev kun 11 scorekort afleveret.

Til alle 9-huls spillere ”please aflever scorekort”, vi vil rigtig gerne have en resultat liste fra jer også, uanset resultat. Sidste år fik en spiller en anden plads med 4 point på scorekortet, så det kan altid betale sig at aflevere.

Stillingen for 9-huls spillere blev: Elsebeth Borch med 13 point og 5 point i turneringen, Birgitte Busch med 7 point og 3 point i turneringen, Niels Busch med 6 point og 2 point i turneringen.

Stillingen for 18-huls spillere blev: Fritz Peter Rasmussen med 30 point og lavest handicap 5 point i turneringen, Loa Bangsbo også med 30 point 3 point i turneringen, Jørn Lindgaard med 28 point og lavest handicap 2 point i turneringen og Per Skovgaard Jespersen også 28 og 1 point i turneringen.

De bedste hilsner Elsebeth

 

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Seniorklubben, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu