29. september 2020 | Elsebeth Borch

Vinter/forårs turnering 2020/21

For interesserede medlemmer af seniorklubben i Simon´s Golf Club

begynder vinterturneringen.

Mandag den 5. oktober kl. 10

Der spilles, med forbehold for banelukninger, hver mandag indtil mandag den 14. december og fra 4. januar 2021 til og med mandag den 22. marts 2021 med undtagelse af generalforsamlingsmatchen mandag den 2. nov. og julematchen mandag den 30. nov.

Deltagerne skal selv booke tid på Golfbox med første bold fra kl. 10.

Vi spiller i 3-bolde.

Der spilles stableford i 1 række med fuldt spille-hcp. Dagens vinder tildeles 5 point, nr. 2. 3 point, nr. 3. 2 point og nr. 4. 1 point. Der spilles endvidere en 9-hullers match med samme tildeling af point.

Tættest pinden på alle par 3 huller. Der måles på bolde på green inden for 2 flaglængder. Den der kommer tættest på ved turneringens afslutning, vil blive behørigt belønnet.

Vinderne af og antal deltagere i matcherne offentliggøres løbende på Seniorklubbens hjemmeside.

Ved turneringens afslutning opsummeres resultaterne fra matcherne. De spillere, der opnår flest point i løbet af turneringen, vil blive passende hyldet ved frokosten efter åbningsmatchen 2021.

Spilledagene afsluttes normalt med lidt hyggesnak og indsamling af scorekort i restaurant Lakeside eller Albatros når de er åbne, ellers med kaffe på 1. sal over kontoret.

Hvis matchleder, Elsebeth Borch, ikke er tilstede afleveres scorekort i en dertil indrettet boks opstillet i vindueskarmen i rummet ved toiletterne.

Matchkomiteen for vinterturnering

Elsebeth Borch

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Seniorklubben, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu