20. januar 2021 | Elsebeth Borch

Tillykke med dit nye handicap 2021

I Danmark er vi i januar 2021 gået over til World Handicap System, som også anvendes i resten af verden. EGA handicap, klubhandicap og EDS anvendes ikke længere.

Golfbox udregner automatisk hver nat dit handicap på grundlag af scorekort, som indberettes i Golfbox. Alle spilledagens scores på en golfbane, uanset om de er indtastet på spilledagen eller senere, korrigeres for dagens spilleforhold (baneforhold, vejr, baneopsætning). Derfor kan du aldrig selv beregne dit handicap. Nyd spillet, og lad Golfbox gøre arbejdet for dig.

Alle kan indberette scores for både 9 huller og 18 huller. Og Golfbox er nu åbnet også for registrering af scores fra udenlandske baner.

DGU har ændret grænsen for regulering af handicap opad fra 36 til 54. Som konsekvens heraf har vi i bestyrelsen besluttet, at ophæve vores regel om, at deltagere i vores matcher ikke kan få flere tildelte slag end svarende til handicap 36.

Dansk Golf Union, Simons Golf og Seniorklubben opfordrer alle til løbende at indberette scorekort i Golfbox, fordi det er en forudsætning for, at handicap systemet giver fair konkurrence mellem spillere på forskellige niveauer.

Derfor: Gå ud og spil en masse golfrunder, registrer dine scores i Golfbox. Dit handicap beregnes som et gennemsnit af de 8 bedste af dine 20 seneste scores. Der er god plads til dårlige scores uden at handicappet påvirkes.

I Seniorklubben plejer vi at modtage kontingentindbetalinger løbende frem til sæsonstart. I år har vi som bekendt ikke haft mulighed for at vedtage kontingentet for 2021 på en generalforsamling, men som det fremgår af den oprindelige indkaldelse til generalforsamlingen foreslår bestyrelsen uændret kontingent på 300 kr. Vi beder derfor alle om at indbetale beløbet på vores bankkonto inden sæsonstarten. Konto nr.: 3183 3172073999.

Hvis ellers regeringen tillader det, vil vi afholde medlemsmøde og generalforsamling mandag den 15. marts. Nærmere besked følger.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Seniorklubben, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu