Mandagsmatch (indgår i Årsturneringen) 15.04.2019

15/04/2019

Årstunering: Tællende

Tilmelding via: GolfBox

Mandag den 15. april 2019

Tællende mandagsmatch.

Turneringsledelse: Niels Busch

Turneringsform: Stableford.

Matchen er tællende for den endelige ranking af deltagerne i Seniorklubbens Årsturnering.

BEMÆRK! Tilmelding direkte i GolfBox. Spilletiderne om mandagene mellem 12.30 til 14.30, er forbeholdt medlemmer af Seniorklubben. Andre spilleres booking vil blive afvist inden for dette tidsrum. Der åbnes dog i GolfBox for booking for andre spillere søndag morgen (dagen før spilledagen), således at alle ikke benyttede spilletider kan blive anvendt.  

Det anbefales at 18-hullers spillere booker deres tider tæt sammen fra 12.30 og frem og for 9 hullers spillernes vedkommende tæt op mod 14.30.  Så undgår vi at vores ‘bolde’ blive blandet med  ‘fremmede’ spilleres tider. 

Bestyrelsen henstiller, at ALLE spiller EDS til disse matcher.

Spiller og markør sørger for at scorekort afleveres til matchleder. Den enkelte spiller, som spiller EDS, er selv ansvarlig for at indberette EDS-scoren til GolfBox, evt. via indberetningsskærmen i klubben eller hjemmefra via GolfBox. (Skriv evt. en kopi af scorekortet).  Markøren skal derefter godkende scorekortet i GolfBox.

Der spilles i tre-bolde.

Matchpropositioner:

Der spilles Stableford i A- B- og C-række plus evt. en 9-huls række.

Tættest ved pinden på alle par-tre huller på for- og bag-9’er. Der måles på bolde på green højst 2 flaglængder fra hullet.

Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Seniorklubben, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu